Výběrové řízení a změny ve firmě

24.01.2010 12:00

Po dlouhé době tu máme zase nějaké novinky, i když nevím jestli se budou všem zamlouvat.
Předně, po dlouhém zvažování a s přihlédnutím k anketě která tu nedávno proběhla, jsem se rozhodl převzít vedení TQT. Koneckonců prakticky to tu vedu už téměř rok. To ale neznamená že bych chtěl totálně vyběhnout se zakladatelem - Matoušem Duškem. Ten stále zůstane jako majitel firmy, především jemu vděčíme za existenci TQT.
S převzetím vedení souvisí i další věc, a to ta, že budu potřebovat nějakého svého zástupce. Proto tímto vyhlašuji výběrové řízení na zástupce ředitele TQT. Podrobnosti se dočtete zde.
Další změny se týkají samotného směřování firmy. V příštích měsících s největší pravděpodobností rozšíříme naše působení i na další hry, konkrétně German Truck Simulator a časem možná i další. To bude znamenat poměrně velké změny na webu a hlavně ve firemní databázi, výplatách a dokumentech (kniha jízd, ...). Jaké ty změny budou zatím nemá cenu rozebírat, až to bude aktuální tak se to všichni dozvíte. Ale jedno je jisté, všichni máte přidělené unikátní ID (číslo), to vám budu muset rozeslat a vy ho budete používat ke své identifikaci. Zatím se na něj neptejte, včas ho dostanete.
No a poslední věc kterou jsem chtěl zmínit se týká firemních řidičů. Tou věcí je, že zanedlouho přestaneme přijímat nové zaměstnance, protože momentální limit je stanoven na 152 lidí. Technicky by neměl být problém aby nás byly stovky, ale jde o provozní věci, protože značná část zaměstnanců nedodržuje předepsané postupy vyplňování formulářů (KJ) a tudíž jejich zpracování dlouho trvá, a ve větším počtu lidí už by se to nedalo stíhat.
Tak to je prozatím vše.

S pozdravem

František Milt (technické oddělení TQT)

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Matouš Dušek & František Milt